Over Digicoach & Meer

Ik heb ruim 30 jaar gewerkt als secretaresse, managementassistent, directiesecretaresse en projectsecretaresse bij diverse bedrijven en non-profit organisaties.

In die jaren heb ik een scala aan werkzaamheden uitgevoerd. Van de reguliere secretaresse werkzaamheden tot systeembeheer, van communicatie tot organiseren van beurzen en/of beursdeelname.

De laatste jaren heb ik bij de Provincie Fryslân gewerkt als digicoach voor het project Digitaal Samenwerken en Archiveren. Men ging Office 365 implementeren met Sharepoint online als samenwerkingssysteem. Dit systeem werd geleidelijk uitgerold binnen de organisatie en als digicoach ondersteunde ik medewerkers bij het leren werken met deze nieuwe samenwerkingsomgeving. Knelpunten in het systeem werden besproken met de mensen van Functioneel Beheer, zodat er een oplossing voor gevonden kon worden .

Ik vind het erg leuk om mensen bekend te maken met de digitale wereld en hen te leren werken met computers en de programma’s, die zij nodig hebben.
Daarom heb ik het besluit genomen om mijn diensten op dit terrein aan te bieden aan kleine bedrijven om hen te helpen om gebruikersproblemen op te lossen.

In mijn vrije tijd ben ik al jaren bezig met het bouwen van websites en  het maken van publiciteitsmateriaal, o.a. als vrijwilliger voor ons plaatselijke buurthuis. Ik vond dat het tijd was om deze ervaring professioneel in te zetten.